Selecteer een pagina

De Meest Complete Nieuwsbrief voor Actieve Beleggers

Ontvang uitgebreide marktanalyses en de sterkste aandelen van dit moment met mijn Beurs Blueprint. Elke week verzonden naar 900+ actieve beleggers.

Begrijpelijk. Overzichtelijk. Uitvoerbaar.

Ontvang elke week mijn Beurs Blueprint in een duidelijk overzicht met concrete en uitvoerbare acties in je mailbox.

Unieke markt indicatoren

Begrijpelijke informatie

Bewezen proces en track record

Blueprint voor succes

Heb jij geen zin of tijd om al het beursnieuws te volgen? Of heb je geen idee hoe al dat nieuws de beurzen beïnvloedt en wat je daar als belegger mee aan moet? Laat mij je dan helpen met mijn Beurs Blueprint.

De Beurs Blueprint is een wekelijkse nieuwsbrief waarmee je altijd op de hoogte bent van wat er speelt op de beurs. Elke week bespreek ik wat er speelt in de wereld en wat van invloed is op de beurzen.

Naast de analyse van het belangrijkste nieuws ontvang je ook een technische analyse van de koersontwikkeling van de grote indexen zoals de Nasdaq, de S&P500 en de AEX, maar ook van bitcoin.

De analyse van de beurzen maak ik om een onderbouwde conclusie te kunnen trekken of het een goede tijd is om aandelen te kopen, of dat het beter is nog even af te wachten.

Ook de signalen die aangeven dat er mogelijk een correctie aan zit te komen weeg ik af of het verstandig is om posities te verkleinen of helemaal te verkopen.

Die uitkomsten zijn natuurlijk ook onderdeel van de Beurs Blueprint en worden gemakkelijk visueel weergegeven in een dashboard. Geen zin om alles te lezen? Dan zie je alsnog in één oogopslag wat je kunt doen.

Hoewel de beurzen een goede indicatie geven van de grote trends zoeken we als belegger natuurlijk juist naar de beste aandelen om het best rendement te behalen. Daarom bevat de Beurs Blueprint elke week mijn Top-10 van aandelen die zich klaar maken voor significante koersstijgingen.

Bij elk aandeel beschrijf ik wat de reden is dat deze in mijn Top-10 gekomen is én wat er moet gebeuren voordat ik over ga tot het aankopen er van.

 

Markt Indicator

Unieke Markt Indicator geeft meteen visueel weer hoe de markt er voor staat.

Markt Pulse

Mijn volledige marktanalyse van het belangrijkste nieuws en de indexen.

Top-10 Blueprint

De top-10 aandelen die het meestbelovend zijn van dit moment.

De basis van mijn succes

Dit is de basis van mijn beleggingssucces en nu ook elke week toegankelijk voor jou.

Aandelen analyses

Periodiek ontvang je een uitgebreide analyse van de meestbelovende bedrijven op de beurs.

Getting Started Cursus

Inclusief een stap-voor-stap begeleiding hoe je de Beurs Blueprint optimaal gebruikt.

Meer dan een nieuwsbrief

Zelf ontvang ik wekelijks verschillende nieuwsbrieven om op de hoogte te blijven van verschillende onderwerpen. Wat ik een groot nadeel vind is dat het vaak gewoon een stuk geschreven tekst is.

Op zich hoeft daar niks mis mee te zijn aangezien de informatie zelf al enorm waardevol is. Maar ik heb niet altijd genoeg zin om alles te willen lezen. 

Dat is precies waarom ik de Beurs Blueprint visueel opgebouwd heb, Want naast mijn uitgebreide analyses kun je in één oogopslag zien wat de conclusies zijn die ik trek. 

Door gebruik te maken van een overzichtelijk dashboard hoef je niet de volledige tekst te lezen om te weten wat jij als belegger die week kunt verwachten. Je ziet in een aantal duidelijke widgets precies de stand van zaken zoals ik die opmaak uit mijn uitgebreide analyses.

Om te zorgen dat jij exaxt weet wat mijn focus is bevat de Beurs Blueprint concrete koop- en verkoopacties die je kunt gebruiken als basis voor jouw eigen strategie. Want je zult altijd je eigen keuzes moeten blijven maken en nooit zonder eigen onderzoek een advies van iemand anders moeten overnemen.

Toch snap ik dat het alsnog lastig kan zijn om vertrouwen te krijgen dat je alle informatie op de juiste manier interpreteert. Om dat op te lossen is er eigenlijk maar één oplossing en dat is om het je gewoon te laten zien.

Precies om die reden krijg je na aanmelding dan ook direct toegang tot de Getting Started cursus. In die cursus leg ik stap voor stap uit welke onderdelen je terug kunt vinden in de Beurs Blueprint en hoe je elke onderdeel optimaal kunt gebruiken.

Deze punten zorgen er voor dat mijn Beurs Blueprint meer is dan zomaar een nieuwsbrief, het is dan ook de meest complete nieuwsbrief voor actieve beleggers in Nederland.

Meld je nu aan en profiteer van meer dan 50% korting op een jaarlijks lidmaatschap.

Maandelijks lidmaatschap

€27 per maand

Jaarlijks lidmaatschap

€12,50 per maand

Een volledige beursanalyse

Niet langer zelf uitzoeken hoe de beurs er nu eigenlijk voor staat en geen twijfel meer over welke ontwikkelingen er nu echt toe doen. Met mijn Beurs Blueprint ontvang je alle belangrijke informatie die je nodig hebt om succesvol te beleggen.

Concrete koopsignalen

Niet elk goed bedrijf is ook een sterk aandeel. En niet elk sterk aandeel staat op het punt om grote koersstijgingen te maken. Denk aan een skippy-bal onder water die omhoog schiet als je ‘m loslaat. Met de juiste koopsignalen profiteer je optimaal.

Elke week voor de start van de beurs

Elke week ontvang je de Beurs Blueprint met daarin mijn analyse van de beurzen én de beste aandelen van het moment zodat je helemaal klaar bent voor weer een nieuwe beursweek.

Wat anderen zeggen

Geweldig. Leerzaam en helder uitgelegd. Super Marcel. Dank!

Yvonne M.

Ziet er echt top uit. Het leest makkelijk, voorbeelden en de uitleg is oprecht echt goed.

Mark Z.

Maandelijks lidmaatschap

€27 per maand

Jaarlijks lidmaatschap

€12,50 per maand